uitgelicht

Keukendeurtje KaF-11880

Een hoogwaardig laklaminaat keukendeurtje. In 10 kleuren. Afhankelijk van de afmetingen hebben passtukken en ladefronten een andere layout.

Dit is een keukendeurtje uit de 3D Laklaminaat serie. Dit model noemen wij de KaF-11880. Het is een model met om de 100mm een ril, die (van origine) verticaal lopen. Aan de voorzijde zie je een radius van 3mm. De achterzijde is scherp afgewerkt. In de voorbeeldfoto zie je 2 rillen, omdat hier een deurtje van 300mm breed ‘model’ stond. Afhankelijke van de breedte van de deur, zijn de binnenste rillen altijd 100mm.

In de video tonen wij de KaF-11880 in de kleur Jasmijn. Als je de kleur Jasmijn van dichtbij bekijkt, dan zie je een hele lichte structuur.

De vlakken van de KaF-11880 hebben dezelfde breedte. De vlakverdeling wordt tijdens de productie door ons gecentreerd. Let bij dit keukendeurtje goed op, dat, als je op keukendeurtjes af fabriek punt nl de hoogte en de breedte invoert, want als je die omdraait, dan is de kans groot dat je een keukendeur of een lade krijgt met een andere layout.

Elk keukendeurtje uit de 3D Laklaminaat serie heeft een achterzijde die off-white is.

Op de productpagina van dit keukendeurtje zie je in welke kleuren dit beschikbaar is. Daar bereken je ook direct online de prijs.