Tips & Trics

Vraag een kleurstaal aan

Hoe onze video- / fotograaf zijn best ook doet, we weten allemaal dat het beeldscherm van je laptop of smartphone de kleuren bij benadering laat zien. Als jij een keukendeurtje in “donker grijs” voldoende vindt, dan kun je nu direct bestellen. Als je zeker wilt weten of het donker grijs van je nieuwe keukendeurtje past bij het grijs van … (noem maar op), dan kun je beter een voorbeeld aanvragen van de kleuren die jouw aanspreken.

Als je onderstaand formulier invult, sturen we de voorbeelden naar je op.

  Naar welk adres sturen we deze kleurstalen?

  Van welke kleuren wil je een kleurstaal?
  Tip: Klik (op de homepagina), op het keukendeurtje van jouw keuze en bekijk dan gelijk hoe het deurtje er in die kleur uitziet. (Als je dan de afmetingen invoert, zie je ook direct de prijs.)

  035-Jasmijn153-Hoogglans Wit158-Hoogglans Jasmijn164-Hoogglans Antraciet301-IJs Wit314-Supermat Kashmir (soft touch)315-Supermat Premium Wit317-Supermat Oxyx Grijs (soft touch)319-Ultra Zwart Mat331-Sneeuw Wit332-Crème Mat380-Antraciet Mat (beperkt op voorraad)385-Basalt Grijs

  Alle kleuren kleuren van de wereld...
  Als jouw favoriete kleur nou niet in bovenstaand lijstje voorkomt: We hebben ook een laklaminaat genaamd "309-lakklaar".
  Als je de keukendeurtjes ladefronten en passtukken in die 'kleur' bestelt, dan kan je daarmee naar een spuiter die vervolgens daar elke kleur op aan kan brengen die je wilt.
  (Van 309-Lakklaar is geen kleurstaal van beschikbaar)