Tips & Trics

Vraag een kleurstaal aan

Eerst even iets over KLEUREN

Wij leveren uitsluitend deurtjes die zijn voorzien van een laklaminaat, en die zijn dus niet gespoten of gelakt, omdat het laklaminaat door de fabrikant op kleur is gebracht.
Er zijn dus geen RAL-kleuren beschikbaar.
Dat kan wel als je een deurtje laat spuiten of lakken.
Als je een kleur uit die range wilt, dan zijn er twee opties:
– Handmatig gelakte deurtjes
– Zelf de laklaminaat deurtjes lakken
Handmatig gelakte deurtjes kosten 3 tot 4x duurder dan wat ik online aanbied en vragen meer voor- en nazorg (hetgeen resulteert in gedoe), jij en ik willen geen gedoe, vandaar dat ik die niet aanbied.
We hebben wel een laklaminaat dat je perfect kunt spuiten, lakken, of verven. Noem het hoe je wilt: op de site vind je die in de “kleur”, 309-LakKlaar
Dan krijg je een mat-wit laklaminaat, met een coating waar iedere spuiter of schilder heel blij van wordt.
(een veel goedkopere oplossing is om ze zelf te schilderen, maar omdat ik jouw schilder-competentie niet kan inschatten, raad ik de spuiter aan)
Deze “309-LakKlaar” optie wordt vrijwel wekelijks besteld.

Vanille / Magnolia / Wit, witter witst?
Tot 2018 kocht Nederland keukens in de kleur Vanille, Magnolia, Hoogglans Wit of Wit. Een wildebras kocht een rode of een zwarte keuken, en zij die een natuurlijke keuken wilden, kozen voor een houtnerf.

Met de verschuiving naar andere type keukens, kwam daar de klad in. Sinds 2022 is Vanille door de fabrikanten in de ban is gedaan: niet meer leverbaar. Vandaar dat we enkele nuances aanbieden.

Woon Villa Droom Villa
Sinds TV-programma’s als “Woon Villa Droom Villa” wisselen de kleuren voor keukendeurtjes zich bijna ieder jaar af. En leveranciers passen zich daarop aan, waardoor zelfs wij soms kleuren niet meer kunnen leveren die mensen 2 jaar geleden nog bij ons besteld hebben.


Scroll door deze plaatjes om een idee te krijgen van de kleuren. In het eggie is het natuurlijk véél mooier.

  • 026 Oud Wit

Terwijl je het deurtje hiernaast of hierboven (afhankelijk van het device) gebruikt om een idee te hebben van de kleuren, kan je die hieronder aanvinken. Even wat super persoonlijke info invoeren en dan stuur ik de kleurstalen naar je op.

    026-Oud wit035-Jasmijn174-Hoogglans Sneeuwwit239-Ivory301-IJs Wit302-Porcelein304-Eik Alaska Wit313-Supermat steengrijs314-Supermat Kashmir317-Supermat Oxyx Grijs318-Supermat Parel grijs319-Ultra Zwart Mat320 Fjord331-Sneeuw Wit335-Crème Beige336-Supermat Premier Wit337-Supermat-Higland-Green365-RVS Edelstaal (uitsluitend leverbaar bij KaF-00000)380-Antraciet Mat387-Ambachtelijk Eiken Naturel388-Ambachtelijk Eiken Tabac397-Eiken Naturel398-Eiken Zwart399-Noten Naturel

    Dit zijn de kleuren die de laatste 1,5 jaar het meeste zijn gekocht.
    Ben je op zoek naar een andere kleur dat die we standaard aanbieden? Vermeld dat dan hieronder: