uitgelicht

Keukendeurtje KaF-42119

Een hoogwaardig laklaminaat keukendeurtje. In de 9 meest populaire kleuren. Afhankelijk van de afmetingen hebben passtukken en ladefronten een andere layout.

Dit is een keukendeurtje uit de 3D Laklaminaat serie. Dit model noemen wij de KaF-42119. Het is verdiept model met vlak binnenvlak. Aan de voorzijde zie je een radius van 2mm. De achterzijde is scherp afgewerkt.

In de video tonen wij de KaF-42119 in de kleur Basalt grijs. Als je de kleur Basalt grijs van dichtbij bekijkt, dan zie je een hele hele lichte structuur.

De rand van de KaF-42119 heeft in alle gevallen dezelfde breedte. De vlakverdeling wordt tijdens de productie door ons gecentreerd. Dat betekent dat het binnenvlak per deur of lade kan verschillen. Let daarom goed op, dat, als je op keukendeurtjes af fabriek punt nl de hoogte en de breedte invoert, want als je die omdraait, dan bestaat de kans dat je een keukendeur of een lade krijgt met een andere layout.

Elke keukendeurtje uit de 3D Laklaminaat serie heeft een achterzijde die off-white is.

Vanille
Supermat-Kashmir
IJs Wit
Ultra Zwart Mat
Alaska Wit
Jasmijn
Hoogglans Wit
Supermat Premium Wit
Basalt-grijs
Antraciet-mat

Wil je liever eerst enkele kleuren met elkaar vergelijken en ze in het echt zien? Klik hier, en vraag dan een aantal voorbeelden op.