uitgelicht

Keukendeurtje KaF-12119

Hoogwaardige laklaminaat keukendeur. In de 11 meest populaire kleuren. Afhankelijk van de afmetingen hebben passtukken en ladefronten een andere layout.

Dit is een keukendeurtje uit de 3D Laklaminaat serie. Dit model noemen wij de KaF-12119. Het is een zogenaamd verdiept model met een vlak binnenvlak. Aan de voorzijde zie je een radius van 3mm. De achterzijde is scherp afgewerkt.

In de video tonen wij de KaF-12119 in de kleur IJSWIT. De kleur IJSWIT bevat een lichte korrel die ze in onze wereld een PERL, . . . een pareltje, noemen.

De rand van de Kaf-12119 heeft in alle gevallen dezelfde breedte.Dat betekent dat het binnenvlak per keukendeurtje of lade kan verschillen. Let daarom goed op, dat, als je op keukendeurtjes af fabriek punt nl de hoogte en de breedte invoert, want als je die omdraait, dan bestaat de kans dat je een keukendeur of een lade krijgt met een andere layout.

Elk keukendeurtje uit de 3D Laklaminaat serie heeft een achterzijde die off-white is.

Op de productpagina van dit keukendeurtje zie je in welke kleuren dit beschikbaar is. Daar bereken je ook direct online de prijs.

Bereken de prijs of bekijk de kleuren of van dit keukendeurtje