fbpx

Nieuwe deuren voor de kledingkast

Is het tijd om de deuren van een bepaalde kast te vervangen?

Hiernaast zie je een foto van een kastenwand die wij op Pinterest tegenkwamen. Een kastenwand waarbij gebruik is gemaakt van een deur die wij KaF-00000 hebben genoemd. Een gladde deur die best tijdloos genoemd mag worden. Online zijn er slimme druksystemen te koop waarmee je zelfs geen handgrepen hoeft te bevestigen en het aandrukken van de deur voldoende is om deze te openen of weer te sluiten. Het zijn dat soort details die het verschil maken.

In veel huizen heeft vrijwel iedere kamer wel een kledingkast en gaat deze al jarenlang mee. Soms heb je in het verleden deze kast zelf uitgezocht of je hebt de garderobekast bij verhuizing overgenomen. Bijvoorbeeld omdat het een inbouwkast was. Maar smaken, stijlen veranderen in de loop der jaren. De keuze in het verleden voor een bepaalde looks van de kledingkast was toentertijd misschien wel heel modern. Vandaag de dag zijn de deuren van die kast door de stijl misschien wel hopeloos ouderwets. Moet je dan de gehele kledingkast vervangen, helemaal als de kast zelf nog goed is?

Ook de kast hiernaast toont wat ons betreft een strak design. Dat komt door de grote handgrepen. We kwamen ook deze kast op Pinterest tegen. Daarnaast viel ons op dat de deurtjes die bovenaan bevestigd waren van het greeploze-type waren. Daaraan zie je dat men net even een paar minuten langer heeft nagedacht. Vinden wij dan toch. Dat model deurtje noemen wij de KaF-AF190. En wordt zowel in keukens, als in dressoirs maar dus ook bij kledingkasten toegepast.

Een garderobekast die er weer als nieuw uitziet

Veel mensen maken elke dag gebruik van hun garderobekast, ondanks dat deze misschien al vele jaren oud is. Alleen de uitstraling van je kast is niet meer modern en ongetwijfeld zullen de deuren van die kledingkast beschadigd zijn. Maar om die reden nu een splinternieuwe kledingkast te kopen is helemaal niet nodig.

Een nieuwe kledingkast kost als snel wat geld en het opbouwen is nog best wel gedoe. Zelfs als die uit Zweden komt. Veel gemakkelijker is het om door enkele kleine ingrepen je garderobekast er weer als nieuw uit te laten zien. Eenvoudig weg door de deuren te vervangen.

De deuren van je kledingkast bepalen de uitstraling van je slaapkamer

Er slechts 1 onderdeel van een kledingkast die ook daadwerkelijk de uitstraling bepaalt. Wil jij je oude garderobekast er weer helemaal als nieuw uit laten uitzien? Je huidige kastdeuren vervangen door nieuwe kastdeuren is dan dé oplossing. Je zult je eigen kledingkast niet meer herkennen en je hoeft geen compleet nieuwe kast uit te zoeken, op te halen, en in elkaar te zetten. Hiermee bespaar je ontzettend veel geld.

Waar koop je nieuwe deurtjes voor je TV-kast, dressoir, kledingkast, slaapkamerkast of keuken? Want vrijwel alle meubelzaken verkopen complete kledingkasten en geen losse onderdelen de deuren of de handgrepen. Maar jij zoekt geen hele nieuwe garderobekast, je wilt alleen de deuren. Voor het vervangen van de deuren van je kledingkast hoef je “de deur” niet meer uit ;-).
Je bestelt heel gemakkelijk online nieuwe deurtjes voor jouw garderobekast, TV-kast, dressoir bij keukendeurtjesaffabriek.nl. En die naam is niet voor niets, want je bestelde deurtjes worden in de fabriek op maat gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig. Hiermee is kwaliteit gegarandeerd met een uitstekende prijsverhouding. Zo maak je van jouw bestaande kledingkast, dressoir, TV-kast of en natuurlijk je keuken ineens een kast op maat. Welke afmetingen de deurtjes nu hebben maakt niet uit, in de fabriek is alles op de millimeter nauwkeurig aan te passen. De deurtjes worden doorgaans binnen 10 tot 20 werkdagen bij jou thuisbezorgd, zodat jij je die ene kast heel snel aan een metamorfose kunt onderwerpen.

In de foto hiernaast, ook weer van Pinterest, zie je dat kubisme best mooi kan zijn. Een echte kastenwand. Ook hier weer de KaF-00000, maar dan in hoogglans uitvoering. Het is even puzzelen, maar je hebt wel eer van je werk. Je zou zeggen “Ik haal 10 flinke planken bij de bouwmarkt, verzaag die zodanig zodat er een frame ontstaat van 16 vlakken, ik bestel 16 hele mooie deurtjes die het geheel afmaken. Let er daarbij wel op dat je de juiste scharnieren koopt. Dat is voor het slagen van een project zoals dit wel heel belangrijk. Die scharnieren kun je overigens online tegen hele scherpe prijzen terugvinden, en de meeste leveranciers hebben tekeningen zodat je precies weet welk scharnier je voor welk type kast moet gebruiken. Meestal zijn dat scharnieren in de categorie ‘voorliggend’. Dit, omdat ze vóór de kastplanken komen.

Diverse deuren in alle soorten en maten

In welke stijl wil jij je deuren? De keuze uit de verschillende soorten deuren is groot. Kies je een hele strakke en gladde deur of ga je voor de klassiekere uitstraling waarbij de deuren zijn voorzien van een paneel?

Bij keukendeurtjesaffabriek.nl is er altijd wel een stijl te vinden die bij jou in de smaak valt. En je zult in de webshop niet alleen keukendeurtjes voor keukenkastjes vinden. We maken deuren voor elke type kast. Garderobekast, dressoir en natuurlijk ook de koelkast en de vaatwasser. Het maakt niet uit of je linksdraaiende, rechtsdraaiende deuren hebt. En wat dacht je van de Lades. Ook die zijn een belangrijk onderdeel in veel kasten. Ook de frontjes van de lades kun je in dezelfde stijl verkrijgen als je deurtjes.


Dit zijn de deuren die worden besteld voor een kledingkast: