uitgelicht

Keukendeurtje KaF-AF190

een hoogwaardig laklaminaat keukendeurtje. In 10 kleuren. Afhankelijk van de afmetingen hebben passtukken en ladefronten een andere layout.

Dit is een keukendeurtje uit de 3D Laklaminaat serie. Dit model noemen wij de KaF-AF190. Het is greeploos model dat glad is afgewerkt. Aan de voorzijde zie je een radius van 3mm. De achterzijde is scherp afgewerkt.

In de video tonen wij de KaF-AF190 in de kleur Supermat Premium Wit. Deze kleur is een zusje van het hoogglans wit dat ik in een van de andere video’s bespreek. Als je de kleur Supermat Premium Wit van dichtbij bekijkt, dan zie je een heel glad oppervlak.

De hoogte van de greep is in alle gevallen hetzelfde. En bij het monteren van dit model als keukendeurtje of lade, moet je er goed rekening mee houden hoe je deze monteert. Je zou maar een hoge bovenkast hebben, waarbij je de boorgaten aan de verkeerde zijde laat maken. Knappe jongen die dan nog bij de greep kan. Dit model vraagt dus per keukendeurtje en per lade een bepaalde alertheid bij het invoeren van de afmetingen.

Elk keukendeurtje uit de 3D Laklaminaat serie heeft een achterzijde die off-white is.

Op de productpagina van dit keukendeurtje zie je in welke kleuren dit beschikbaar is. Daar bereken je ook direct online de prijs.