uitgelicht

Keukendeurtje KaF-82119

Een hoogwaardig laklaminaat keukendeurtje. In de 11 meest verkochte kleuren. Afhankelijk van de afmetingen hebben passtukken en ladefronten een andere layout.

Dit is een keukendeurtje uit de 3D Laklaminaat serie. Dit model noemen wij de KaF-82119. Het is een zogenaamd verdiept model met een vlak binnenvlak. Aan de voorzijde zie je een radius van 3mm. De achterzijde is scherp afgewerkt.

In de video tonen wij de KaF-82119 in de kleur Supermat Kashmir. Als je de kleur Supermat Kashmir van dichtbij bekijkt, dan is deze vrijwel helemaal glad.

De rand van de KaF-82119 heeft in alle gevallen dezelfde breedte. De vlakverdeling wordt tijdens de productie door ons gecentreerd.

Dat betekent dat het binnenvlak per keukendeur of lade kan verschillen. Let daarom goed op, dat, als je op keukendeurtjes af fabriek punt nl de hoogte en de breedte invoert, want als je die omdraait, dan bestaat de kans dat je een keukendeurtje of een lade krijgt met een andere layout.

Elk keukendeurtje uit de 3D Laklaminaat serie heeft een achterzijde die off-white is.

Dit keukendeurtje is beschikbaar in de volgende (en tevens meest geleverde) kleuren:

Vanille
Supermat-Kashmir
IJs Wit
Ultra Zwart Mat
Alaska Wit
Jasmijn
Hoogglans Wit
Supermat Premium Wit
Basalt-grijs
Antraciet-mat

Wil je liever eerst enkele kleuren met elkaar vergelijken en ze in het echt zien? Klik hier, en vraag dan een aantal voorbeelden op.