Geen categorie

Handgrepen en scharnieren voor keukendeurtjes

Vanaf half januari 2020 bieden wij geen handgrepen en scharnieren meer aan.

We hebben geconstateerd dat er andere aanbieders zijn die tegen veel scherpere prijzen handgrepen voor onze keukendeurtjes kunnen leveren, dan dat wij kunnen.

Wij kunnen wel van alles op voorraad gaan houden, maar daar moeten we ‘opslag’ voor berekenen, en daardoor wordt uiteindelijk alles duurder. En wie betaalt die opslag uiteindelijk? Precies: de klant. Jij dus.

Datzelfde geldt voor scharnieren.

Schoenmaker blijf dus bij je leest. Daarom leveren wij geen keukenkranen, keukenbladen, achterwanden, kookplaten, magnetrons en zelfs geen ovenhandschoenen.

Wij leveren keukendeurtjes. Op maat. Hele mooie keukendeurtjes tegen hele scherpe prijzen.

Hiernaast zie je de technische tekening zoals wij de potboringen maken.
Deze zijn gebaseerd op BLUM scharnieren.

Een BLUM scharnier heeft altijd een ‘potgat’ van 35mm met daarbij nog twee kleine gaatjes aan beide zijden voor de montageschroeven. Je kunt per deurtje aangeven of je wilt dat wij het deurtje uitleveren inclusief de potboringen, maar je kunt ook zelf de potboringen er in maken. Er zijn tal van interieurbouwers en timmerlieden die dat ‘in het werk’ zelf doen, zodat ze zeker weten dat de scharnieren op de plek komen waar de timmerman ze wil hebben.

Alleen… hoe hoe pak je dat nou aan, zonder je nieuwe keukendeurtje te verzieken?


Op Youtube vonden we een video waarin Charlie precies uitlegt wat er zoal bij komt kijken om zelf potboringen in je deur aan te brengen en de scharnieren te monteren.
Er zijn meerdere video’s op YT over het zelf monteren van BLUM scharnieren, maar Chalrie vertelt het gewoon heel leuk.

LET OP, Charlie monteert kastdeuren die BINNEN de wanden (corpus) van de kast komen, terwijl je een keukendeurtje altijd zodanig monteert dat deze OP de corpus komt.