fbpx

Je zag onze advertentie op Marktplaats en dacht: “Ik wil nieuwe keukendeurtjes!”.

Bij ons koop je de meest populaire modellen van 2020, tegen scherpe prijzen.


KeukendeurtjesAfFabriek.nl staat voor:

Scherpe prijzen
Laatste modellen
Precies op maat

Moderne kleuren
Snelle levering
Rechtstreeks vanaf Fabriek

Zelf online de prijs berekenen
Doe-het-vooral-lekker-zelf!
Monteren en je keuken is weer nieuw!Wat het keukenmerk van jouw keukenkasten ook is, onze keukendeurtjes passen altijd. We maken ze namelijk op maat.


Voor iedere (merk-)keuken
Ook als je niet weet welk merk keuken je hebt, kun je bij ons terecht. Je bestelt nu eenmaal ieder keukendeurtje of ladefront gewoon op de millimeter nauwkeurig. Dus of je nu een Zweedse-, Duitse- of Nederlandse keuken hebt, het maakt niets uit.

Keukendeurtjes vervangen? Bij ons precies op maat
Klik hier en ga direct aan de slag! Bepaal het model, kies de kleur, geef de maat in millimeters, bepaal hoeveel keukendeurtjes met deze afmetingen wilt hebben en bestel ze. Doorgaans versturen wij jouw bestelling met zo’n 15 werkdagen!

Koelkast- of Vaatwasserdeur
Welke formaat jouw keukenkast ook heeft, elke deur wordt bij ons op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Dus ook de deur voor de koelkast of de vaatwasser, ook die bestel je bij ons op maat .

Nieuwe keukendeurtjes bepalen de looks van jouw keuken. Hoe tof is het dan als je familie vrienden en de buren jouw complimenteren met je keuze!

Mogen wij jou helpen?
Wij vinden het heel leuk om jou daar bij te helpen. Kies het voor jou mooiste keukendeurtje, kies de kleur, geef de afmetingen in, plaats de bestelling en wij gaan er mee aan de slag. Nergens anders gaat het zo gemakkelijk als bij ons. Klik hier en ga direct aan de slag!