fbpx

Op zoek naar keukendeurtjes voor (bestaande) Ikea keuken?

Heb jij een IKEA keuken en ben je op zoek naar nieuwe keukendeurtjes? Dan ben je bij Keukendeurtjes Af Fabriek op de juiste plek, want wij maken keukendeurtjes op maat. In het model, de kleur en de afmeting zoals jij dat wilt.

Van welk merk de keukenkasten ook zijn, de keukendeurtjes bepalen de looks en die bestel je bij hier heel eenvoudig op maat.

Nieuwe keukendeurtjes bestellen gaat echt heel eenvoudig:

  1. Download de “Keukendeurtjes Renovatie Tabel” die we hier op de site aanbieden en print die uit
  2. Meet de hoogte en de breedte van jouw huidige deurtjes en ladefront op
  3. Schrijf in de tabel of dat de potgaten (voor de scharnieren) links of rechts zitten
  4. Noteer in de tabel de afstand van die potgaten tov de onder- of bovenzijde
  5. Kies op keukendeurtjesaffabriek.nl het model keukendeurtje uit dat jij graag wil hebben
  6. Voer per nieuw te bestellen deurtje de gegevens uit de tabel in
  7. Bestel de deurtjes en doorgaans zijn jouw deurtjes met zo’n 15 werkdagen gereed voor verzending.

Er wordt beweert dat IKEA in Nederland zo’n 7.000 keukens per jaar per jaar verkoopt. Het bedrijf is sinds 1978 actief. Dat betekent dus dat er inmiddels in heel veel huizen een IKEA keuken staat.

Verwissel je keukendeurtjes
Verder is bekend dat IKEA werkt vanuit de gedachte dat jij iedere 5 tot 10 jaar ons interieur vernieuwen. Als je daar goed over nadenkt, zou dat zo maar eens kunnen kloppen. Het model keukendeurtjes van 10 jaar geleden, past wellicht niet meer bij jouw huidige inrichting. Of misschien heb je een huis gekocht waar een IKEA keuken in zit en bedacht je bij de bezichtiging al: “Die keuken gaat er dus uit”. Nee joh, gekkie. Je hoeft niet je hele keuken te vernieuwen. De kasten en het werkblad zijn vaak nog prima. Dus wat doe je dan? Precies! je bestelt gewoon nieuwe keukendeurtjes.

Ken of ben jij een ‘Handige Harry’?
Iedere keuken bestaat uit kasten, apparatuur en een werkblad. En uiteindelijk zijn het de keukendeurtjes die de looks bepalen. Goed nieuws voor het geval jij bent uitgekeken op jouw keuken. Want zoals je ziet kunnen we heel eenvoudig nieuwe keukendeurtjes maken. In het model en de kleur die jij (wél) mooi vindt. Bovendien kan iedere ‘handige Harry’ de keukendeurtjes gemakkelijk zelf vervangen.

Super Handig: online prijscalculatie
Wist je trouwens dat je bij ons geen offerte hoeft aan te vragen? De prijs per deurtje wordt gewoon online berekend. Wij passen dus transparante calculatie toe: what you see is what you get. Hoe dat werkt? Je kiest een deurtje, kies de kleur, voert de afmetingen in en selecteert een of meer opties, klikt op de knop [bereken de prijs] en je ziet direct boven aan de pagina de prijs van dat keukendeurtje. Handig? Dat geldt ook voor de ladefronten en eventuele passtukken. Vervolgens bestel je die deurtjes en wij hebben ze doorgaans tussen de 15 en 20 werkdagen gereed voor verzending.

En, wat voor een Zweedse keuken geldt, geldt natuurlijk ook voor keukens van ieder Duits of Nederlands keukenmerk:
wij maken keukendeurtjes tot op de millimeter nauwkeurig.


Kijk, dit zijn onze deurtjes: