fbpx

Vind je jouw keuken lelijk? Als de kastjes nog goed zijn: Vervang dan alleen de keukendeurtjes!

Nog veel te veel mensen gooien geld over de balk omdat ze bij IKEA of een keukenzaak een nieuwe keuken kopen, omdat ze ‘de keuken’ niet mooi vinden.

Wat weinigen nog beseffen is dat ‘de keuken’ op zich nog prima is, maar dat ze de keukendeurtjes lelijk vinden. Die keukendeurtjes bepalen nu eenmaal de uitstraling van je keuken. Die vind je wel of niet mooi.
Stel je vindt de velgen van je auto lelijk. Koop je dan een nieuwe auto of nieuwe velgen?

“De keuken” zoals jij en ik die zien, is een opstelling van keukenkastjes (in 95% van de gevallen in de kleur ‘wit’) met daarop een keukenblad (het aanrecht) met een spoelbak en een kraan. Andere keukenkastjes bevatten een koelkast, vriezer, vaatwasser, kookplaat en oven-magnetron, en voor de andere kastjes hebben we deurtjes. Het zijn ook die keukendeurtjes die de looks van jouw keuken bepalen en als jij dus zegt “Ik vind de keuken niet mooi,” dan vind je eigenlijk de keukendeurtjes die voor die kastjes zitten niet mooi.

Veel mensen weten ondertussen wel dat ze online de keukenapparatuur kunnen kopen om de oude modellen te vervangen, maar nog veel te weinig mensen beseffen dat ze met het vervangen van alleen de keukendeurtjes de complete uitstraling van hun keuken kunnen vervangen.

En de kans is groot dat jij het ook niet besefte dat dat kon. Tot nu.
Tijd om geld te besparen en de keukenkastjes lekker te laten hangen en staan en deze te voorzien van nieuwe deurtjes.


KeukendeurtjesAfFabriek.nl staat voor:

Scherpe prijzen
Laatste modellen
Precies op maat

Moderne kleuren
Snelle levering
Rechtstreeks vanaf Fabriek

Zelf online de prijs berekenen
Doe-het-vooral-lekker-zelf!
Monteren en je keuken is weer nieuw!Van welk keukenmerk jouw keukenkasten ook zijn, onze keukendeurtjes passen altijd. Wij maken ze namelijk op maat conform de afmetingen die jij opgeeft.


Interesse? Vraag nu een gratis kleurstaal aan!

“Leuk, al die kleuren en deuren op een schermpje, maar hoe zien de kleuren er nu in het echt uit, en welke kleur matcht met wat ik wil?”

Dat is een terechte vraag. Dus: