fbpx

Een nieuwe keuken voor weinig geld?
Bestel gewoon andere keukendeurtjes!

De keukendeurtjes bepalen de uitstraling van jouw keuken. Conclusie: wie zijn keuken niet mooi vindt… vindt eigenlijk de deurtjes niet mooi.
Dus, wat houdt je tegen? Vervang je keukendeurtjes!

Hier koop je losse keukendeurtjes. Volgens de afmetingen die jij opgeeft. Ze passen dus ALTIJD op de kastjes van jouw keuken. Bestellen gaat simpel. Probeer het zelf maar.


Hier koop je Keukendeurtjes rechtstreeks vanAf de Fabriek | Afgekort naar Keukendeurtjes Af Fabriek.nl:

Scherpe prijzen
Laatste modellen
Precies op maat

Moderne kleuren
Snelle levering
Rechtstreeks vanaf de Fabriek

Zelf direct online de prijs berekenen
Zelf bestellen
Zelf monteren


Vraag een kleurstaal aan!

“Leuk, al die kleuren en deuren op een schermpje, maar hoe zien de kleuren er nu in het echt uit, en welke kleur matcht met wat ik wil?”

Dat is een terechte vraag. Dus:


  • "Ik had een witte keuken en wilde wat anders. We zijn er een avondje voor gaan zitten, en toen we wisten wat we wilden hebben we verf gehaald en nieuwe keukendeurtjes en ladefronten model KaF-AF190 besteld. Toen die eenmaal binnen waren, waren we in een paar uurtjes klaar." - Isabella

Van welk keukenmerk de kasten in jouw keuken ook zijn, onze keukendeurtjes passen altijd. We maken ze namelijk precies volgens de maten die jij opgeeft.


Keukendeurtjes. Altijd passend op jouw keukenkastjes.

Je gaat de keuken renoveren? Of zeg je liever dat de keuken toe is aan een opknapbeurt? Hoe je het ook noemt, iedereen weet dat de looks van de keukendeurtjes en de laden bepalend zijn voor de totale uitstraling van jouw keuken.

Het is bovendien heel simpel om keukendeurtjes te vervangen.
Snel, goedkoop en je kunt het zelf! 


Voor iedere (merk-)keuken
Ook als je niet weet welk merk keuken je hebt, kun je bij ons terecht. Je bestelt nu eenmaal ieder keukendeurtje of ladefront gewoon op de millimeter nauwkeurig. Dus of je nu een Zweedse-, Duitse- of Nederlandse keuken hebt, het maakt niets uit.

Keukendeurtjes vervangen? Bij ons precies op maat
Klik hier en ga direct aan de slag! Bepaal het model, kies de kleur, geef de maat in millimeters, bepaal hoeveel keukendeurtjes met deze afmetingen wilt hebben en bestel ze. Doorgaans versturen wij jouw bestelling binnen 15 werkdagen!

Koelkast- of Vaatwasserdeur
Welke formaat jouw keukenkast ook heeft, elk deurtje wordt bij ons op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Dus ook die voor de koelkast of de vaatwasser. Ook die bestel je bij ons op maat.

Mogen wij jou helpen?
Kies het voor jou mooiste keukendeurtje, kies de kleur, voer de afmetingen in en zie direct online de prijs voor dat deurtje. Hoe simpel is dat? Klik hier en ga direct aan de slag!