fbpx

Geweldig! Door alleen maar de keukendeurtjes te vervangen, ziet je keuken er uit als nieuw!

Regelmatig lees ik in een email: “De keukenkastjes waren nog prima. Het werkblad kon nog jaren mee, en de apparatuur was nog prima. Maar toch vond ik die keuken lelijk. Daarom heb ik nieuwe keukendeurtjes en ladefronten besteld. Wat een mooie kwaliteit en wat was het uiteindelijk simpel. Super tof dat je dit zo aanbiedt.

Leuk toch? Weer iemand dat de keuken niet lelijk was, maar dat de deurtjes wat aandacht nodig hadden. En, daar is wat aan te doen!

Ben jij al een keukenspeciaalzaak binnen gelopen met de vraag of ze losse keukendeurtjes leveren? “Ja zeker, komt u verder,” hoor je dan en voor je het weet probeert men jou een hele nieuwe keuken te verkopen. Logisch. Het is een keukenzaak, dus zij verkopen nieuwe KEUKENS. Dus raad eens wat ze jou proberen te verkopen?

Maar ja… jij wilt alleen nieuwe keukendeurtjes.
Nieuwe keukendeurtjes bestel je hier. Kijk maar: hieronder zie je de meest bestelde modellen, die we leveren in de meest vertrouwde kleuren. Precies volgens de afmetingen die jij opgeeft. Simpel.


Een verkeerde veronderstelling: “Keukendeurtjes vervangen is heel ingewikkeld en kan alleen een zeer gespecialiseerde vakman.

Als dat ECHT zo is, dan wordt onderstaand filmpje er een om te gieren van het lachen,
want daarin gaat een meisje van 15 aan de slag. Bekijk ‘m snel en houd je hart vast. Als dat maar goed afloopt.


Dit is de top 12 van de keukendeurtjes die de laatste 3 jaar het meeste zijn gekocht:


KeukendeurtjesAfFabriek.nl staat voor:

Scherpe prijzen
Laatste modellen
Precies op maat

Moderne kleuren
Snelle levering
Rechtstreeks vanaf Fabriek

Zelf online de prijs berekenen
Doe-het-vooral-lekker-zelf!
Monteren en je keuken is weer nieuw!


Het maakt niets uit van welk keukenmerk jouw keuken is. De keukendeurtjes die je bij ons bestelt, passen altijd. We maken ze namelijk precies volgens de afmetingen die jij opgeeft.

Een keuken van IKEA? Of van Bruynzeel? Of heeft Brugman ‘m zoveel jaar geleden geleverd?


“Leuk, al die kleuren en deuren op een schermpje, maar hoe zien de kleuren er nu in het echt uit, en welke kleur matcht met wat ik wil?”

Dat is een terechte vraag. Dus: