fbpx

En, welk keukendeurtje zou het beste in uw keuken passen?

Nieuwe keukendeurtjes bestel je hier
Via “Keukendeurtjes Af Fabriek.nl” bestelt u nieuwe keukendeurtjes. Hieronder ziet u de meest bestelde modellen, die we leveren in de meest vertrouwde kleuren. En die keukendeurtjes en ladefronten produceren we op de millimeter nauwkeurig. Precies volgens de afmetingen die u opgeeft. En eenmaal geleverd, monteert u zelf die keukendeurtjes en ladefronten. Dat is namelijk echt heel eenvoudig.

Bereken (nu) zelf de prijs online
En de prijs? Die berekenen we per mm2. Benieuwd hoe dat werkt? Klik hieronder op het deurtje van uw keuze, voer de afmetingen in en klik op [bereken de prijs].


Wij maken keukendeurtjes, ladefronten en passtukken.
Volgens de kleur en afmetingen die u opgeeft.

En, u monteert ze. Zelf. Dat is echt heel gemakkelijk.


Zelf nu direct de prijs berekenen?

Klik hieronder op het deurtje van uw keuze, vul de vragen in en bereken nu direct online de prijs!


Kijk, nieuwe keukendeurtjes in een paar stappen uitgelegd:

We snappen best dat u behoefte hebt aan iets meer informatie… Klik hier en bekijk dat op je gemak de video van ons stappenplan.

Zomaar wat vragen op een rij:

Het plaatsen van een nieuwe keuken vereist vakwerk. Punt. Het uitlijnen van de deurtjes, van de vaatwasser, de vriezer, de koelkast. Het zagen van een gat in het werkblad voor je kookplaat en de spoelbak. Het vraagt de hand van een vakman.
Maar dat gaat over een NIEUWE keuken. Wij hebben het hier over het vervangen van keukendeurtjes en ladefronten. Die zijn al een keer geplaatst, en die hoef je alleen maar 1:1 te vervangen. Dat is heel andere koek. Klik hier, en bekijk op je gemak ons stappenplan en zie hoe eenvoudig het is.

Er zijn zogenaamde DBS-keukendeurtjes, die zijn gemaakt van spaanplaat en die hebben zowel aan de voor als achterzijde dezelfde kleur of dezelfde houtprint. Langs de randen zit een zogenaamde ”randafwerking’ en deze deurtjes zijn altijd vlak. Vanwege de spaanplaat drager zijn dit de goedkoopste deurtjes en toch zie je dit veel gebruikt worden door interieurbouwers (en bij badkamerkastjes).

Dan heb je de deurtjes zoals je die hier op keukendeurtjesaffabriek.nl kunt bestellen. Deze zijn gemaakt van watervast MDF en zijn voorzien van een laklaminaat. Een kunststof laag die rondom wordt geperst. De achterzijde is altijd offwhite. Dankzij het mdf zijn we in staat om deze in verschillende modellen te frezen (dat gaat met de spaanplaat deurtjes niet, dat wordt chaos), en die zie je dan ook terug in de webshop. Het kunststof is vrijwel finger-proof en makkelijk schoon te houden. In de menu-optie Technische Info, vind je per deurtje een filmpje.

Lak-deurtjes worden (vaak met de hand) gespoten. Ze zijn ook gemaakt van MDF, en de bewerking er van is zeer arbeidsintensief. Ze zijn vaak in hoogglans beschikbaar. Montage doe je met handschoenen aan omdat het heel krasgevoelig (want lak) is. De prijs ligt doorgaans minimaal 3x hoger dan de laklaminaat keukendeurtjes die je hier in de webshop ziet.

De fineerdeurtjes hebben een look alsof het echte houten deurtjes zijn. Dat is niet zo, want het is een laag fineer, een laag van 1mm echt hout dat op een drager is aangebracht. De ene keer is dat spaanplaat, een volgende keer multiplex. Het fineer is in diverse houtsoorten en afwerkingen te krijgen en de prijs is tenminste 4 tot 6x hoger dan de laklaminaat keukendeurtjes die je hier in de webshop ziet.

De massief houten deurtjes zie je uitsluitend in de high end keuken terug.

Tja, waarom wél? Met een showroom heb je enorme kosten die worden doorberekend in de prijs van de deurtjes. Hé, de centjes moeten ergens vandaan komen. Daarnaast bedien je met een showroom een bepaald gebied. Mensen uit Groningen komen echt niet naar Maastricht of anders om. Aan de bestellingen die dagelijks worden geplaatst zie ik dat iedereen in Nederland (en Vlaams België) het gemak herkend van een webshop.

Oh en het statutairadres? Dat is er een van een verzamelgebouw. Inderdaad. Er zit hier een ‘Digital Nomad’ achter de knoppen.

Goed gezien. In het begin van de webshop had ik ook ‘exotische kleuren’. Rood, Groen, Zilver, Allerlei hoogglans opties, en na een jaar bleek elk van die kleuren slechts 1x te zijn besteld. Er waren wel per kleur 350 ( en soms zelfs meer) aanvragen geweest, maar uiteindelijk bestelde men toch een meer neutralere kleur. Bloedrood en paars is misschien een leuke kleur voor je slaapkamer of voor een muur voor de gang, maar als je een open keuken hebt, en je wordt de hele dag door met die kleur geconfronteerd is dat toch anders. vandaar dat het assortiment is teruggebracht naar wat je nu ziet. Dat assortiment kleuren verandert ieder jaar. Dat dan wel weer.

Dat vermoedde ik al, dus heb ik de vragen die de afgelopen jaren per email zijn gesteld, samengevoegd in een menu item (met de briljante naam:)
[De Meest Gestelde Vragen]

Jazeker. In maart van 2023 ben ik maar eens begonnen om die te verzamelen. Je vindt ze hier.


KeukendeurtjesAfFabriek.nl staat voor:

Scherpe prijzen
Laatste modellen
Precies op maat

Moderne kleuren
Snelle levering
Rechtstreeks vanaf Fabriek

Zelf online de prijs berekenen
Doe-het-vooral-lekker-zelf!
Monteren en je keuken is weer nieuw!


Het maakt niets uit van welk keukenmerk uw keuken is. De keukendeurtjes die je bij ons bestelt, passen altijd. We maken ze namelijk precies volgens de afmetingen die u opgeeft.

Een keuken van IKEA? Of van Bruynzeel? Of heeft Brugman ‘m zoveel jaar geleden geleverd?


We leveren honderden kleuren. Uiteindelijk is het aantal kleuren dat wordt
gekocht op twee handen te tellen. Vraag dus nu een gratis kleurstaal aan!

“Leuk, al die kleuren en deuren op een schermpje, maar hoe zien de kleuren er nu in het echt uit, en welke kleur matcht met wat ik wil?”

Dat is een terechte vraag. Dus:

BOUWVAK SLUITING

Ook onze fabriek is tijdens de bouwvak (18-07 t/m 11-08) gesloten.

 

Wil je jouw nieuwe keukendeurtjes of ladefronten
nog voor de bouwvak geleverd krijgen?

Plaats je bestelling dan uiterlijk 25-06-2024.

 

 

Alle bestellingen die na 25-06-24 worden ingestuurd, worden
na 12-08-23 geproduceerd en geleverd vanaf tweede week september.

,
is aan je winkelmand toegevoegd.

We laten de waarden op de pagina gewoon staan.