Er wordt een link om een nieuw wachtwoord in te stellen naar je e-mailadres verzonden.
Drie dagen nadat je iets aan jouw winkelmand hebt toegevoegd, wordt je winkelmand opgeschoond. Dat kun je voorkomen door een account aan te maken. Als je al wel producten in je winkelmand heb staan, maar deze nog niet wil afrekenen, maak dan een account aan. Alleen op die manier wordt jouw winkelmand gekoppeld aan jouw account en blijft deze gevuld en beschikbaar.
Overigens, jouw persoonlijke gegevens worden gebruikt om toegang tot je account te beheren en voor heel veel andere doeleinden zoals we uitvoerig hebben beschreven in onze privacybeleid.