fbpx

Kan ik de keukendeurtjes van mijn IKEA Metod keuken vervangen?

Ja. Dat kan. Heel eenvoudig zelfs.
Zou er überhaupt 1 huis in Nederland zijn waar géén artikel van IKEA staat?

Het vervangen van Keukendeurtjes is heel eenvoudig

Wie het boek over de oorsprong van IKEA heeft gelezen, weet ook dat de levensduur van die producten bewust is afgestemd op een bepaalde life-cycle. Meubelmerken houden zich voornamelijk bezig met… meubels, terwijl IKEA zich bezighoudt met ‘leven’ in de breedste zin van het woord en de meubels, accessoires en de prullaria die bij al die verschillende levensfasen horen. En alles met een eigen kwaliteit. ‘Soms hoeven producten niet tot in de eeuwigheid bewaard te worden,’ zullen ze bij IKEA hebben gedacht. Vandaar dat ze zich ook zo druk maken over recycling.

Hoe dan ook. Ze maken mooie spulletjes en wij Nederlanders zijn er heel blij mee.

Het kan heel goed zijn dat jij in een huis woont waar door jou of de vorige eigenaren een keukenblok van IKEA is geplaatst. De branche van keukenspeciaalzaken probeert jaarlijks bij te houden hoeveel keukens er zijn geleverd, zodat ze een lijstje kunnen maken van de best verkopende keukenverkoper. Hoewel IKEA nooit cijfers heeft afgegeven van de aantallen keukens die per jaar werden verkocht, weten we dat het er duizenden zijn. Een daarvan staat in jouw huis.

“De keuken is goed, maar niet mooi”

Dat is een uitspraak die wij veel in emails tegen komen. Sommigen zeggen zelfs dat ze een huis hebben gekocht waarvan ze de keuken lelijk vinden. Zo zie je maar dat smaken verschillen.

Eigenlijk vindt men de keuken an sich niet lelijk, maar de keukendeurtjes die er voor hangen. Die bepalen de looks van de keuken. En die kan je gelukkig vervangen.

Dus of je nu keukenkastjes hebt met een deurtje uit de METOD, ENHET, KNOXHULT, FAKTUM of RATIONELL serie, wij fabriceren gewoon nieuwe voor je. En het vervangen gaat heel eenvoudig.

Je twijfelt nog? Bekijk dan maar eens de video van ons stappenplan. Daarin zie je hoe een meisje van 15 deurtjes opmeet, bestelt én zelf vervangt. Die video geeft volgens mij antwoord op de vraag van deze pagina: Kan ik de keukendeurtjes van mijn IKEA keuken vervangen?

Wij maken keukendeurtjes op maat zodat jij, zelf snel en heel goedkoop je keuken een nieuw uiterlijk kunt geven.