fbpx

Problemen met afwerking keukendeurtjes

Tja, als we over de beauty van onze keukendeurtjes praten, is de kans aanwezig dat we door de geschiedenis worden ingehaald.

Op 15 september 1985 werd in Nederland de APK voor auto’s ingevoerd. Weet je waarom?Daarom. Om datgene wat hier naast te zien is. Dat zijn Alfa Romeo’s, en de kwaliteit van die auto’s was dusdanig dat men zich openlijk afvroeg of de auto’s toevallig al in de folder begonnen te roesten.

Er waren meer merken waarbij na een paar jaar al de gaten in de carrosserie vielen, en dit merk had de pech alle lasten van de branche te dragen.

Onze overheid vond het de spuigaten uitlopen, en besloot dus ‘van overheidswege’ bepalingen op te leggen; De APK was een feit.

Foto: Autoblog.nl

Maar… hebben jij en ik sindsdien besloten om (dus) maar geen auto’s meer te kopen? Welnee. We kopen nog steeds een andere auto.

Zo hadden we in de keukenbranche een periode dat de folie van keukendeurtjes na een aantal jaren los liet. Vooral als de deurtjes in de buurt van een oven of een vaatwasser zaten, dan begon de folie te bollen. De voornaamste reden zat ‘m in de lijm die in voorafgaande jaren werd gebruikt. Men was aan het experimenteren gegaan met ‘groene’ lijm , met als gevolg dat de werking daarvan na een aantal jaren stopte en de folie losliet.

Heel veel keukenspeciaalzaken en -fabrikanten hebben in de buidel moeten tasten om de reeks van claims te kunnen dekken.
Dat is inmiddels jàààren geleden, en nog zijn er mensen die Google raadplegen op de informatie zoals de titel van dit artikel zegt.


Van welk keukenmerk jouw keukenkasten ook zijn, onze keukendeurtjes passen altijd. We maken ze namelijk op maat.


Inmiddels weet de auto-industrie wat er van haar verwacht wordt, en vallen er geen gaten meer in de carrosserie en haalt iedere fabrikant van keukendeurtjes het niet meer in zijn hoofd om nog die ‘zeer speciale groene’ lijm te gebruiken. De folie is door de jaren heen verbeterd, en heeft een aantal extra lagen gekregen waardoor het inmiddels een laminaat is, de lijm is verbeterd en het pers-proces is verbeterd. We zijn ook voorzichtiger geworden om bepaalde zaken ook niet meer te leveren. Om die reden zal je zien dat bepaalde modellen van de keukendeurtjes in ‘3D Laklaminaat’ niet in Hoogglans Wit worden geleverd.

En… als je eens bij een keukenspeciaalzaak binnenloopt, dan zal je zien dat nog altijd het overgrote deel van de keukens, keukendeurtjes heeft met 3D laklaminaat.

Is deze informatie niet voldoende, stel dan je vraag door dit formulier in te vullen.