Voorbeeldkeukens

Pinterest Voorbeelden

We kunnen ons goed voorstellen dat als je onze modellen keukendeurtjes ziet, je je onvoldoende een beeld kunt maken van hoe eea er nu in jouw keuken uit komt te zien. Op Pinterest vind je tal van voorbeelden, dus delen we op deze pagina al onze borden met je. Een bord per deurtje.

Trendir postte op Pinterest de foto die je hiernaast ziet. Hier worden maar liefst 3 verschillende keukendeurtjes gebruikt. De bovenkastjes zijn voorzien van KaF-DBS, met (inderdaad) een horizontale nerf. Vervolgens zijn de keukendeurtjes van de onderkasten voorzien van KaF-00000, en voor de ladefronten van de onderkasten heeft men gekozen voor KaF-AF190, het keukendeurtje met de greep.


Zwart of Basalt grijs is enorm populair. Op Pinterest kwamen we deze foto van ‘divesanddollar’ tegen. Als ook jij op Pinterest op zoek gaat naar mooie voorbeelden, zul je verbaasd zijn hoe vaak je keukens ziet waarin keukendeurtjes zijn gebruikt die overeenkomen met onze KaF-00000 en onze KaF-DBS.

Bij Keukendeurtjes Af Fabriek, hebben we er voor gekozen om die kleuren te tonen die het meest worden verkocht. Houtkleur is er daar een van, maar ook het inmiddels populaire zwart leveren we vaak uit. Op deze pagina zie je de kleuren die we het meest verkopen.

Zie je trouwens dat er een ‘plank’ onder de bovenkastjes is geplaatst. Dat zou zomaar de KaF-DBS kunnen zijn in een lange slanke vorm. Die zie je ook rechts terug en misschien hebben ze ‘m ook links wel zo geplaatst. Een keukendeurtje dat niet als deurtje wordt gebruikt, maar een schitterend effect heeft. Wat jij?


Op Pinterest kwamen we deze foto tegen van ‘ 5rbesh’. We hebben de foto voorzien van de namen van de keukendeurtjes die wij leveren.

Zo zie je dat de bovenste keukendeurtjes van de KaF-00000 bestaan, terwijl de keukendeurtjes daaronder overeenkomen met model KaF-AF190. Dat deurtje heeft een greep. Wat direct opvalt is dat de bouwer heeft besloten om dat deurtje ondersteboven te hangen zodat de greep aan de onderzijde komt. Bij de onderkastjes is het KaF-AF190 deurtje weer met de greep omhoog geplaatst. Alle deurtjes zijn uitgevoerd in hoogglans.


Helaas kunnen we de bron van deze foto op Pinterest niet achterhalen.

De foto geeft een mooi beeld van hoe je twee soorten materiaal kunt gebruiken. Zo kun je de keukendeurtjes met houtnerf vergelijken met onze KaF-DBS deurtje in de kwaliteit ‘Kasteel Eiken’. Als je dat deurtje bestelt dan loopt de nerf doorgaans verticaal. In deze foto hebben ze de nerf horizontaal. Heel creatief. Gewoon de Hoogte- en Breedte-maten bij de bestelling omwisselen en je ziet welk effect het geeft.

Vervolgens komen de deurtjes van de bovenkastjes overeen met onze KaF-00000. Die hoogglans look maakt het mooi af.


My Scandinavian Home heeft op Pinterest deze foto geplaatst, die wij ter referentie gebruiken.

Je ziet hier een keukendeurtje dat 100% overeenkomt met onze KaF-82119.


rmstone postte deze foto op Pinterest en dat geeft ons mooi de gelegenheid om te laten zien hoe je met verschillende type keukendeurtjes je keuken kunt verrijken.

De bovenkastjes zijn gemaakt van een deurtje dat wij KaF-00000 noemen, en de ladefronten van de onderkasten lijken erg op onze KaF-DBS in de versie kasteeleiken. Ook hier loopt de nerf van die ladefronten horizontaal. Dat is heel eenvoudig toe te passen door de Hoogte- en Breedte-maten bij de bestelling om te wisselen.


Op Pinterest kwamen we deze foto van Sijmeninterieur tegen. Ook deze foto laat mooi het effect zien als je twee verschillende type keukendeurtjes met elkaar combineert. Zoals je ziet is het rechter deel uitgevoerd met een of keukendeurtjes of ladefronten die overeenkomst met onze KaF-DBS.

Het linker deel bestaat uit keukendeurtjes en ladefronten die overeenkomen met onze KaF-00000.


Jammer dat de foto niet van de beste kwaliteit is. ‘Mydomain’ postte deze foto op Pinterest. In deze keuken zie je een breed gebruik van het model dat wij KaF-82119 noemen. Kijk maar eens goed. Aan de zijkant van dit keukenblok links, zie je een keukendeurtje dat geen scharnieren heeft en geen greep, maar wel mooi het keukenblok afschermt. Slim toch? Of wat dacht je van de de steun van het werkblad aan de rechterzijde van de foto? Deze steun is gemaakt van tenminste twee smalle versies van KaF-82119. En de schouw? Wat valt daar op? Precies! Ook die is gemaakt door slim gebruik te maken van KaF-82119. Zo zie je maar; De creatieveling verzint het waar je bij staat.


Op Pinterest kwamen we deze foto tegen van “bi_gazeta”. Wat ons betreft is dit een mooi voorbeeld van het gebruik van diverse verschillende type keukendeurtjes. Zo heb je de KaF-DBS met een horizontale nerf (de afmetingen anders invoeren!!), De bovenkastjes zijn te vergelijken met KaF-00000, De koelkastdeur is de KaF-AF190 en ook de ladefronten zijn van dat model keukendeurtje. Omdat je geen grepen op de KaF-DBS en KaF-00000 keukendeurtjes ziet, gaan we er van uit dat men gebruik maakt van een zogenaamde “push-magneet snapper”. Duw tegen de deur en deze gaat open, opnieuw (aan-)duwen en hij sluit weer.


Op Pinterest zagen we deze foto van “keukenstudiomaassluis”. Misschien is alles wel van van massief hout, maar de designs op de deuren lijken zo veel op elkaar dat wij maar net doen als of deze keukendeurtjes overeen komen met onze KAF-DBS in ‘kasteeleiken’. Omdat deze stoere en vooral hele grote grepen weinig verkocht worden, hebben wij die (bewust) niet in ons assortiment, maar het maakt het geheel wel af.

Zie je trouwens dat bij de ladefronten die onder het werkblad zijn aangebracht, de nerf horizontaal loopt en bij de keukendeurtjes in het kastenvak, verticaal?

 


Met dank aan “sarahgordonhome” voor deze foto. Een keuken met allemaal dezelfde keukendeurtjes en ladefronten in hetzelfde model: Kaf-82119.

De kleur zou zomaar Kashmir kunnen zijn.

Leuk detail ook, is dat de ladefronten een andere greep hebben dan de keukendeurtjes.