uitgelicht

Keukendeurtje KaF-74910

Een hoogwaardig laklaminaat keukendeurtje. In 10 kleuren. Afhankelijk van de afmetingen hebben passtukken en ladefronten een andere layout.

Dit is een keukendeurtje uit de 3D Laklaminaat serie. Dit model noemen wij de KaF-74910. Het is een zogenaamd verdiept model met binnenvlak. Aan de voorzijde zie je een radius van 2mm. De achterzijde is scherp afgewerkt.

In de video tonen wij de KaF-74910 in de kleur Antraciet mat. Als je de kleur Antraciet mat van dichtbij bekijkt dat zie je een hele fijne structuur.

De rand van de KaF-74910 is steeds gelijk, en ook de gleuf in het verdiepte deel heeft steeds dezelfde breedte. Dat betekent dat de vlakverdeling tijdens de productie door ons wordt gecentreerd. Dat betekent dat het binnenvlak per keukendeurtje of lade kan verschillen. Let daarom goed op, dat, als je op keukendeurtjes af fabriek punt nl de hoogte en de breedte invoert, want als je die omdraait, dan bestaat de kans dat je een keukendeurtje of een lade krijgt met een andere layout.

Elk keukendeurtje uit de 3D Laklaminaat serie heeft een achterzijde die off-white is.

Op de productpagina van dit keukendeurtje zie je in welke kleuren dit beschikbaar is. Daar bereken je ook direct online de prijs.