uitgelicht

Keukendeurtje KaF-N2910

Een hoogwaardig laklaminaat keukendeurtje. In 11 kleuren. Afhankelijk van de afmetingen hebben passtukken en ladefronten een andere layout.

Dit is een keukendeurtje uit de 3D Laklaminaat serie. Dit model noemen wij de KaF-N2910. Het is een model met binnenfreezing. Aan de voorzijde zie je een radius van 2mm. De achterzijde is scherp afgewerkt.

In de video tonen wij de KaF-N2910 in de kleur Supermat Kashmir. Als je de kleur Supermat Kashmir van dichtbij bekijkt, dan is deze vrijwel helemaal glad, op sommige delen zie je een hele , hele fijne structuur, maar dat mag eigenlijk geen naam hebben.

De rand van de KaF-N2910 heeft in alle gevallen dezelfde breedte. De vlakverdeling wordt tijdens de productie door ons gecentreerd. Dat betekent dat het binnenvlak per keukendeur of lade kan verschillen. Let daarom goed op, dat, als je op keukendeurtjes af fabriek punt nl de hoogte en de breedte invoert, want als je die omdraait, dan bestaat de kans dat je een keukendeurtje of een lade krijgt met een andere layout.

Elk keukendeurtje uit de 3D Laklaminaat serie heeft een achterzijde die off-white is.

Op de productpagina van dit keukendeurtje zie je in welke kleuren dit beschikbaar is. Daar bereken je ook direct online de prijs.