uitgelicht

Keukendeurtje KaF-11190

Een hoogwaardig laklaminaat keukendeurtje. In 10 kleuren. Afhankelijk van de afmetingen hebben passtukken en ladefronten een andere layout.

Dit is een keukendeurtje uit de 3D Laklaminaat serie. Dit model noemen wij de KaF-11190. Het is een zogenaamd verdiept model met rillen in het binnenvlak. Aan de voorzijde zie je een radius van 3mm. De achterzijde is scherp afgewerkt.

In de video tonen wij de KaF-11190 in de kleur OUD WIT. Als je de kleur OUD WIT van dichtbij bekijkt dat zie je een hele fijne structuur.

De rand van de KaF-11190 heeft in alle gevallen dezelfde breedte. Van origine is het bij dit model de bedoeling dat de rillen verticaal lopen. De vlakverdeling wordt tijdens de productie door ons gecentreerd. Dat betekent dat het binnenvlak per keukendeurtje of lade kan verschillen. Let daarom goed op, dat, als je op keukendeurtjes af fabriek punt nl de hoogte en de breedte invoert, want als je die omdraait, dan bestaat de kans dat je een keukendeurtje of een lade krijgt met een andere layout.

Elke keukendeur uit de 3D Laklaminaat serie heeft een achterzijde die off-white is.

Op de productpagina van dit keukendeurtje zie je in welke kleuren dit beschikbaar is. Daar bereken je ook direct online de prijs.