fbpx

Het geheim van een nieuwe keuken? Als de kastjes nog goed zijn: Vervang dan de keukendeurtjes!

Steeds meer vrouwen realiseren zich dat als zij hun keuken best wel lelijk vinden, ze eigenlijk de keukendeurtjes lelijk vinden. Zou dat in jouw geval kunnen kloppen?

Maar ja… waar koop je nieuwe losse keukendeurtjes, die ook nog eens precies passen op jouw keukenkastjes? NOU, HIER! Want als jij de deurtjes, ladefronten en passtukken nu opmeet en ondertussen die gegevens in onze super handige “Keukendeurtjes Renovatie Tabel“ invult, dan heb je alle benodigde gegevens voor je bestelling op een rijtje. Bovendien zie je direct de prijs van dat keukendeurtje want die wordt gelijk online voor je berekend. (dus geen gedoe met offertes, je kunt direct bestellen!!)

  • "Ik ben zo blij dat, door alleen maar de keukendeurtjes te vernieuwen, het aanzicht van keuken zo compleet is veranderd. We zagen er best wel tegen op, maar dankzij het stappenplan viel het reuze mee. We moesten even uitvogelen hoe ons ladesysteem werkte zodat we het ladefront van de lade konden loskoppelen, en dat bleek een verborgen clipje te zijn. Uiteindelijk hebben we gekozen voor model KaF-00000." - Daniëlle

Keukendeurtjes bestel je hier. Precies in het model, de kleur én met die afmetingen die jij voor jouw keuken nodig hebt. Geen standaard afmetingen, neen, jouw afmetingen.


Geen idee welk merk keuken ik heb.”
Ook als je niet weet welk merk keuken je hebt, kun je bij ons terecht. Je bestelt nu eenmaal ieder keukendeurtje of ladefront gewoon op de millimeter nauwkeurig. Dus of je nu een Zweedse-, Duitse- of Nederlandse keuken hebt, onze deurtjes passen. Altijd.


Zo worden Keukendeurtjes gemaakt en dit zijn de verschillen

Wist jij dat je keukendeurtjes hebt in verschillende soorten en kwaliteiten? In deze video wordt dat uitgelegd.


Van welk keukenmerk jouw keukenkasten ook zijn, onze keukendeurtjes passen altijd. Wij maken ze namelijk op maat conform de afmetingen die jij opgeeft.


Gedoe met kleuren

In het weekend van 1/2 oktober breid ik het assortiment uit met nieuwe kleuren.
Omdat het nogal een werkje is, kan het zijn dat je bij het ene deurtje al wel “Kleur X” ziet staan, en bij een ander nog niet.

Het kan vast slimmer, maar soms is het lekker om wat aan te klooien, dus dat gebeurt dit weekend.

Het waait hard. Ik had kunnen gaan kiten, maar omdat ik dat niet kan, staat dit weekend in het teken van de nieuwe kleuren, zodat jij lekker kan surfen voor de nieuwe looks van je keuken. 🙂

KORTING?

Tijdelijke Actie: “Voor wat, hoort wat”.

Bij besteding van € 395,00 of meer, nemen wij de verpakkings- en transportkosten voor onze rekening.
Bij besteding van € 850,00 of meer, krijg je automatisch 10% korting.
Bij besteding van € 1.400,00 of meer, krijg je automatisch 15% korting.

Die korting verschijnt vanzelf in je winkelmand zodra je het benoemde bedrag behaalt.

 

Wow, dat is gaaf. Bedankt!