fbpx

Het geheim van een nieuwe keuken? Als de kastjes nog goed zijn: Vervang dan de keukendeurtjes!

Steeds meer vrouwen realiseren zich dat als zij hun keuken best wel lelijk vinden, ze eigenlijk de keukendeurtjes lelijk vinden. Zou dat in jouw geval kunnen kloppen?

Maar ja… waar koop je nieuwe losse keukendeurtjes, die ook nog eens precies passen op jouw keukenkastjes? NOU, HIER! Want als jij de deurtjes, ladefronten en passtukken nu opmeet en ondertussen die gegevens in onze super handige “Keukendeurtjes Renovatie Tabel“ invult, dan heb je alle benodigde gegevens voor je bestelling op een rijtje. Bovendien zie je direct de prijs van dat keukendeurtje want die wordt gelijk online voor je berekend. (dus geen gedoe met offertes, je kunt direct bestellen!!)

  • "Mijn vriend is helaas niet zo handig, maar ik ben heel trots op hem, omdat hij de bestaande keukendeurtjes allemaal heeft gewisseld voor KaF-56010. Toen we toch online bezig waren hebben we ook maar nieuwe apparatuur gekocht, en ook dat ging goed. Ik ben echt zo blij met mijn nieuwe keuken." - Merel

Keukendeurtjes bestel je hier. Precies in het model, de kleur én met die afmetingen die jij voor jouw keuken nodig hebt. Geen standaard afmetingen, neen, jouw afmetingen.


Geen idee welk merk keuken ik heb.”
Ook als je niet weet welk merk keuken je hebt, kun je bij ons terecht. Je bestelt nu eenmaal ieder keukendeurtje of ladefront gewoon op de millimeter nauwkeurig. Dus of je nu een Zweedse-, Duitse- of Nederlandse keuken hebt, onze deurtjes passen. Altijd.


Zo worden Keukendeurtjes gemaakt en dit zijn de verschillen

Wist jij dat je keukendeurtjes hebt in verschillende soorten en kwaliteiten? In deze video wordt dat uitgelegd.


Van welk keukenmerk jouw keukenkasten ook zijn, onze keukendeurtjes passen altijd. Wij maken ze namelijk op maat conform de afmetingen die jij opgeeft.


Wat onhandig, zeg!

Is er iets wat je op deze site heel onhandig vindt?
Laat ons dat dan (anoniem) weten, en vertel het ons:

Klik hier om ons te laten weten wat je onhandig vindt.