fbpx

Het geheim van een nieuwe keuken? Als de kastjes nog goed zijn: Vervang dan de keukendeurtjes!

Steeds meer vrouwen realiseren zich dat als zij hun keuken best wel lelijk vinden, ze eigenlijk de keukendeurtjes lelijk vinden. Zou dat in jouw geval kunnen kloppen?

Maar ja… waar koop je nieuwe losse keukendeurtjes, die ook nog eens precies passen op jouw keukenkastjes? NOU, HIER! Want als jij de deurtjes, ladefronten en passtukken nu opmeet en ondertussen die gegevens in onze super handige “Keukendeurtjes Renovatie Tabel“ invult, dan heb je alle benodigde gegevens voor je bestelling op een rijtje. Bovendien zie je direct de prijs van dat keukendeurtje want die wordt gelijk online voor je berekend. (dus geen gedoe met offertes, je kunt direct bestellen!!)

  • "Ik ben zo blij dat, door alleen maar de keukendeurtjes te vernieuwen, het aanzicht van keuken zo compleet is veranderd. We zagen er best wel tegen op, maar toen we het stappenplan doornamen, bleek het reuze mee te vallen. We moesten even uitvogelen hoe ons ladesysteem werkte zodat we het ladefront van de lade konden loskoppelen, maar dat bleek een verborgen clipje te zijn. Daarna was het een kwestie van opmeten (slimme tip om dat via de achterkant van het deurtje te doen), bestellen en monteren. Ik geloof dat binnen 4 weken alles werd geleverd. Uiteindelijk hebben we gekozen voor model KaF-00000." - Daniëlle

Keukendeurtjes bestel je hier. Precies in het model, de kleur én met die afmetingen die jij voor jouw keuken nodig hebt. Geen standaard afmetingen, neen, jouw afmetingen.


Geen idee welk merk keuken ik heb.”
Ook als je niet weet welk merk keuken je hebt, kun je bij ons terecht. Je bestelt nu eenmaal ieder keukendeurtje of ladefront gewoon op de millimeter nauwkeurig. Dus of je nu een Zweedse-, Duitse- of Nederlandse keuken hebt, onze deurtjes passen. Altijd.


Zo worden Keukendeurtjes gemaakt en dit zijn de verschillen

Wist jij dat je keukendeurtjes hebt in verschillende soorten en kwaliteiten? In deze video wordt dat uitgelegd.


Van welk keukenmerk jouw keukenkasten ook zijn, onze keukendeurtjes passen altijd. Wij maken ze namelijk op maat conform de afmetingen die jij opgeeft.


Oktober Woonmaand Korting: 15%

De gehele bouwwereld staat op z’n kop, want overal lopen de levertijden op. Dat is bij ons (nog) niet het geval!!
En ondanks dat alle prijzen tussen de 4 en 12% stijgen, krijg je gedurende de gehele woonmaand: 15% korting

Eenvoudige voorwaarden:
(1) looptijd van 1 oktober t/m 31 oktober 2021
(2) de couponcode werkt bij besteding vanaf € 395,00

Te gebruiken couponcode: Oktober-Woonmaand-Gekte

 

(Tip: selecteer die couponcode, kopieer ‘m en sla ‘m ergens op zodat je ‘m straks nog hebt en kan gebruiken)

Ja, ik heb de couponcode opgeslagen, deze pop-up mag weg