fbpx

Dat is slim! Door alleen maar de keukendeurtjes te vervangen, is je keuken weer als nieuw!

Herken je dit: “De keukenkastjes zelf, zijn nog prima. Het werkblad kan nog jaren mee, en de apparatuur ziet er na een schoonmaakbeurt prima uit. Maar ja, toch ben ik uitgekeken op mijn keuken. Ik wil wat anders.

Trap ik een open deur is als ik zeg dat je hier op het juiste adres bent aangekomen? Maar… beoordeel dat vooral zelf.

Ben jij al eens een keukenspeciaalzaak binnen gelopen met de vraag of ze losse keukendeurtjes leveren? “Ja zeker, komt u verder,” hoor je dan en voor je het weet probeert men jou een hele nieuwe keuken te verkopen.
Ergens ook wel logisch. Een keukenspeciaalzaak verkoopt… precies, keukens! Dus raad eens wat ze jou proberen te verkopen?

Maar ja, jij weet heel goed dat de looks van je keuken wordt bepaald door… de keukendeurtjes.
Nieuwe keukendeurtjes bestel je hier. Kijk maar: hieronder zie je de meest bestelde modellen, die we leveren in de meest vertrouwde kleuren. Precies volgens de afmetingen die jij opgeeft. Ze passen dus altijd (duhuh) en, dat je prima zelf keukendeurtjes kan vervangen, zie je in dit filmpje. Het is echt heel simpel.

Je moet het wel durven: je keuken vernieuwen met 2 kleuren Keukendeurtjes. Die gaan open dankzij “push-to-open” systemen. Slim, want daardoor heb je geen handgrepen nodig.
Dit is de top 10 van de keukendeurtjes die de laatste 3 jaar het meeste zijn gekocht:

KeukendeurtjesAfFabriek.nl staat voor:

Scherpe prijzen
Laatste modellen
Precies op maat

Moderne kleuren
Snelle levering
Rechtstreeks vanaf Fabriek

Zelf online de prijs berekenen
Doe-het-vooral-lekker-zelf!
Monteren en je keuken is weer nieuw!


Het maakt niets uit van welk keukenmerk jouw keuken is. De keukendeurtjes die je bij ons bestelt, passen altijd. We maken ze namelijk precies volgens de afmetingen die jij opgeeft.

Een keuken van IKEA? Of van Bruynzeel? Of heeft Brugman ‘m zoveel jaar geleden geleverd? En als je dat niet weet, maakt het nog niets uit.


We leveren honderden kleuren. Uiteindelijk is het aantal kleuren dat wordt
gekocht op twee handen te tellen. Vraag dus nu een gratis kleurstaal aan!

“Leuk, al die kleuren en deuren op een schermpje, maar hoe zien de kleuren er nu in het echt uit, en welke kleur matcht met wat ik wil?”

Dat is een terechte vraag. Dus: