fbpx

Dus, door alleen al de keukendeurtjes te vervangen, ziet de keuken er als nieuw uit ?

Veel van onze klanten melden: “De keukenkastjes zijn nog prima. Het werkblad kan nog jaren mee, en de apparatuur ziet er na een schoonmaakbeurt prima uit. Maar ja, toch vind ik die keuken lelijk. Ik wil wat anders.

Nou… de keuken is niet lelijk, de deurtjes zijn misschien uit het jaar kruik. Maar daar is wat aan te doen!

Ben jij al een keukenspeciaalzaak binnen gelopen met de vraag of ze losse keukendeurtjes leveren? “Ja zeker, komt u verder,” hoor je dan en voor je het weet probeert men jou een hele nieuwe keuken te verkopen.
Logisch. Zij verdienen meer aan het leveren van hele nieuwe keukens, dus raad eens wat ze jou proberen te verkopen? Menige autodealer verkoopt auto’s en niet de losse onderdelen. Dat is bij keukenzaken niet anders. Toch?

Maar ja… jij wilt alleen nieuwe keukendeurtjes.
Nieuwe keukendeurtjes bestel je hier. Kijk maar: hieronder zie je de meest bestelde modellen, die we leveren in de meest vertrouwde kleuren. Precies volgens de afmetingen die jij opgeeft. Simpel.Dit is de top 10 van de keukendeurtjes die de laatste 3 jaar het meeste zijn gekocht:

KeukendeurtjesAfFabriek.nl staat voor:

Scherpe prijzen
Laatste modellen
Precies op maat

Moderne kleuren
Snelle levering
Rechtstreeks vanaf Fabriek

Zelf online de prijs berekenen
Doe-het-vooral-lekker-zelf!
Monteren en je keuken is weer nieuw!


Het maakt niets uit van welk keukenmerk jouw keuken is. De keukendeurtjes die je bij ons bestelt, passen altijd. We maken ze namelijk precies volgens de afmetingen die jij opgeeft.

Een keuken van IKEA? Of van Bruynzeel? Of heeft Brugman ‘m zoveel jaar geleden geleverd?


Honderden kleuren om uit te kiezen?
Uiteindelijk is het aantal kleuren dat wordt gekocht op twee handen te tellen. Vraag dus nu een gratis kleurstaal aan!

“Leuk, al die kleuren en deuren op een schermpje, maar hoe zien de kleuren er nu in het echt uit, en welke kleur matcht met wat ik wil?”

Dat is een terechte vraag. Dus: