De 5 meest verkochte keukendeurtjes in 2022

Op onze homepagina zie je het complete overzicht van de keukendeurtjes die wij leveren, en ondanks dat assortiment, hebben we toch een top 5 van keukendeurtjes die tot nu toe in 2022 het meest zijn gekocht.

Ik krijg vrijwel wekelijks de vraag “Ik zoek eigenlijk wat anders dan wat ik op de website zie. Heb je ook een keukendeurtje die lijkt op…” om vervolgens een week of 2, 3 later een bestelling van diegene te zien binnenkomen met een van onze meest gekochte keukendeurtjes.
Waar zit ‘m dat nou in?
Op een plek waar je veel bent, is het slim om niet te extreem te zijn in je vormen. Een mooi gevormd keukendeurtje is prachtig, maar het kan in een complete keuken ‘over de top zijn’ en menige interieurstyllist zal je adviseren om rust te creëren.

Twee kleuren keukendeurtjes in één keuken. De trend van 2023. Je moet durven, maar gelukkig is het simpel om je keukendeurtjes zelf te vervangen

Je moet het wel durven: je keuken vernieuwen en dan
ook direct aan de slag met 2 kleuren Keukendeurtjes.
Je ziet in dit voorbeeld overigens geen handgrepen omdat men gebruik heeft gemaakt van ‘push-to-open’ systemen.


Dit is de top 5 van keukendeurtjes in 2022:


Absolute #1 (62%): KaF-00000,
#2 (11%): KaF-AF190,
#3 (8%): KaF-56010,
#4 (5%): KaF-11880 en
#5 (3%): KaF-N2910
Liever de plaatjes? Ze zien er zo uit:“Pap, moet je nou heel handig zijn om zelf je keukendeurtjes te vervangen?” vroeg Fien(15). Welk antwoord ik ook gaf, ik bedacht me dat een prima idee was, als ze dat zelf eens uit mocht gaan zoeken. En dat ging zo:


KeukendeurtjesAfFabriek.nl staat voor:

Scherpe prijzen
Laatste modellen
Precies op maat

Moderne kleuren
Snelle levering
Rechtstreeks vanaf Fabriek

Zelf online de prijs berekenen
Doe-het-vooral-lekker-zelf!
Monteren en je keuken is weer nieuw!


Het maakt niets uit van welk keukenmerk jouw keuken is. De keukendeurtjes die je bij ons bestelt, passen altijd. We maken ze namelijk precies volgens de afmetingen die jij opgeeft.

Een keuken van IKEA? Of van Bruynzeel? Of heeft Brugman ‘m zoveel jaar geleden geleverd? En als je dat niet weet, maakt het nog niets uit.


We leveren vele kleuren. Uiteindelijk is het aantal kleuren dat wordt gekocht op twee handen te tellen. Vraag dus nu een gratis kleurstaal aan!

“Leuk, al die kleuren en deuren op een schermpje, maar hoe zien de kleuren er nu in het echt uit, en welke kleur matcht met wat ik wil?”

Dat is een terechte vraag. Dus: